Over Mieke

Meer over Mieke

Met trots stel ik mij graag voor als coach in het samenwerkingsverband met Orion.

Na mijn opleiding Effortless coaching, en de opstart van mijn praktijk, heb ik mij begin 2022 aangesloten bij Orion met als doel om daar waar nodig door te kunnen verwijzen naar een collega.
Effortless coaching (bewustzijn coach) richt zich op het overwinnen van blokkades (prive of zakelijk). Tijdens het proces ontstaat een geleidelijke transformatie met als resultaat om met de toekomstige blokkades op een juiste wijze te kunnen omgaan en een moeiteloos leven te kunnen leiden.
Deze transformatie leidt tot rust en duidelijkheid in je leven. 

Het is mijn oprechte intentie om je hierbij te helpen. 


Mijn contactgegevens: 

Mieke Van Ede
Tel +32 (0) 473 27 44 34
https://www.miekevanede.com/  

E-mail: effortlesscoaching@miekevanede.com