MASSAGE &
 TRADITIONAL CHINESE MEDICINE
Uitpluggen & Opladen

Nood aan fysieke welzijn, ontspanning of een oplaadmomentje?


Diepte & duomassage

kan individueel of als duo massage voor koppels, moeder & dochter, vriendinnen,....  Deze massage kan op maat gecombineerd worden met voetreflexologie, energetische massage of reiki, of als ontspannende massage

Titanila Strbova
Contact: Tel. +32 (0)484/ 94 86 75
Email: titanila.strbova@gmail.com  


Massage 

​Massage gecombineerd met healing die wordt beschreven als: hard genoeg om de spanning uit je lichaam te drijven, en tegelijkertijd zo zacht dat je een golf van rust door je lichaam voelt stromen. Met de bijhorende achtergrondmuziek en de heerlijke geur van de oliën, wordt een massage een totaalervaring die zowel je lichaam als geest oppept en je herboren laat voelen. 

Simon Baeten
Contact: Tel. +32 (0)456/05 42 94
Email: info@zymon.be   

Ayurvedische massage


Is een Indiase massage voor het gehele lichaam waarbij (warme) kruidenoliën of etherische oliën worden gebruikt. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen.

Monique Greven
Contact: Tel. +32 (0)488 89 37 42 / Email: mcgreven66@gmail.com  

Holistic pulsing 

Hierbij wordt je lichaam in een onafgebroken stroom van wiegende, rollende en pulserende bewegingen gebracht. Dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen en het loslaten van spanningen. Het heeft een intens helende werking.

Ans Vanbroekhoven
Contact
Tel. +32 (0)497/65 61 98
Email: info@helende-handen.be 


Guasha Therapie

is een schraaptherapie voor het opheffen van blokkades. Al duizenden jaren gebruikt men de Chinese jadesteen om innerlijke rust te creëren en het zelfgenezend vermogen te versterken.

Ans Vanbroekhoven
Contact: Tel. +32 (0)497/65 61 98
Email: info@helende-handen.be Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage


Deze massage heeft als doel het verhelpen van hoofdpijn en migraine. Hierbij worden de accupunctuurpunten in het hoofd gestimuleerd door middel van accupressuur. Deze drukpunten bevinden zich op de meridiaanbanen: de kanalen waardoor de QI oftewel levensenergie in ons lichaam stroomt. 


Ans Vanbroekhoven
Contact: Tel. +32 (0)497/65 61 98
Email: info@helende-handen.be   

TARIEF

Op te vragen bij desbetreffende Therapeut