CURSUS 
SPIRITUELE ONTWIKKELING

JE INTUÏTIEF KOMPAS


Je intuïtie wordt ook wel eens je zesde zintuig genoemd, je onderbuikgevoel of je innerlijk kompas. 
Dit kompas zit in ieder van ons, het is een aangeboren natuurlijk iets. De meesten onder ons hebben geleerd om te luisteren naar het verstand, waardoor buikgevoel wat naar de achtergrond is geschoven. Dat is jammer want je intuïtie bevat vaak een veel bredere kennis over wat juist voor je is dan je verstand. Straffer nog, niet alles kan door het verstand begrepen worden.

Intuïtie is een belangrijke en bijzondere wegwijzer. Het geeft je antwoorden zonder te oordelen, stuurt je in de juiste richting en waarschuwt je voor het maken van fouten. Door je intuïtie te trainen en er bewust mee te leren werken kan je je eigen innerlijk kompas beter verstaan en inzetten. Je leert sneller beslissingen te nemen, keuzes te maken die echt bij je passen, en je twijfelt minder aan jezelf.

Boodschappen van je intuïtie en je spirituele team

Omdat je intuïtie rechtstreeks is aangesloten op het energetische veld, kan je hierdoor antwoorden en kennis verkrijgen die ver boven je denkvermogen uitstijgen. Je intuïtie kan je om die reden ook zien als een 'communicatietool', een middel om contact te maken met dit onzichtbare veld of de spirituele wereld. Je kan het zien als een soort doorgeefluik om contact te kunnen maken met je eigen 'spirituele team'.

In deze cursus leer je wat intuïtie is, hoe je het contact hiermee kan vergroten, hoe je je eigen taal van je intuïtie kan herkennen, en hoe je boodschappen kan ontvangen van je intuïtie en je spirituele team.

We gaan bovendien aan de slag met praktische oefeningen zoals meditatie, pendeloefeningen, verkennen van automatisch schrift,... en geven je handvaten mee om thuis aan de slag te gaan en je intuïtie nog verder te versterken.

Voor wie?

  • Wil jij meer uit je hoofd en naar je intuïtie? Hierop leren vertrouwen? De beide kunnen inzetten?

  • Wil jij de magie van 'het onzichtbare' ontdekken en integreren in je leven, en toch je twee voeten op de grond houden?

  • Wil jij weten hoe je kan luisteren naar je intuïtie en hierdoor direct boodschappen van jezelf en je spirituele team kan ontvangen?

  • Weet jij wat intuïtie is maar vind je het moeilijk om hierop te vertrouwen?

Veerle Vandenberk

TARIEF

Voor deze cursus van 4 maandelijkse lessen (2,5 - 3u/les) betaal je 180€

DATA

Start vr 14apr, met vervolgdata 12mei, 16jun en 14jul (9u - 11u30)

Cursussen zijn steeds ook mogelijk op aanvraag: bij een gevormd groepje van 4p kan er op vraag een cursus gestart worden, de data worden dan in samenspraak met de deelnemers vastgelegd.