Over Monique

Hallo, ik ben Monique Greven

Ik ben samenwonend in Lommel.
Mijn grootste hobby's en interesses zijn wandelen, yoga, lezen en muziek.

Ik heb diverse opleidingen/cursussen afgerond in de natuurgeneeskunde zoals o.a. homeopathie, kruidengeneeskunde (fytotherapie), ayurveda, werken met edelstenen, ontspanningstechnieken, mindfulness, massagetechnieken, alsook de opleiding coaching in angst- en stressbeheersing.

Met deze kennis en (levens)ervaring wil ik graag mensen begeleiden die in deze soms moeilijke en zware tijden een zetje in de rug kunnen gebruiken en het leven zodoende draaglijker te maken. 

Dit kan op individuele basis maar tevens bied ik een workshop aan om beter met het dagelijks leven en jezelf in balans te komen. Deze workshop is een uitgebalanceerde combinatie van yogaoefeningen, mindfulness en meditatie. Ook indien er een persoonlijke interesse is in het meer weten over diverse ontspanningstechnieken en wat voor u zou passen, neem dan gerust contact met mij op. 

In geval er sprake is van spierspanning bied ik tevens als aanvulling of als aparte behandeling een ayurvedische massage aan, die zowel heilzaam werkt op lichaam als geest.

Graag wil ik u dan ook uitnodigen om met mij contact op te nemen indien uw behoefte uitgaat naar een individueel consult en/of deelname aan de workshop op 

Tel. +32 (0)488 89 37 42
Email mcgreven66@gmail.com 
https://moniquegreven-be.webnode.be/  

Wellicht tot binnenkort!