Over Heidi

Als moeder van 4 kinderen waarvan enkele met een serieuze rugzak, heb ik me altijd verdiept in de problematiek en de eventuele achterliggende oorzaken zoals voeding, opvoeding, genen en ga zo maar door.

Omdat ik een medische achtergrond heb, had ik ook toegang tot wetenschappelijk gepubliceerde artikelen waardoor ik mijzelf ook ben blijven bijscholen zodat ik altijd op de hoogte was van nieuwe methodieken of ontdekkingen.

Mijn passie was geboren, ik wilde graag ook andere helpen met mijn ervaringen en inzichten!

Na een rugoperatie en daardoor jarenlange chronische gewrichtsproblemen, betekende het toepassen van Intermittent Fasting mijn oplossing. Ik geraakte niet alleen van mijn klachten af maar voor het eerst sinds lange tijd voelde ik me weer echt energiek en in balans.

'Intermittent living' is een manier van leven, waarbij je actief lichaam en brein uitdaagt door oude bekende stressprikkels toe te dienen. 'Intermittent' betekent periodiek, kort en krachtig en dus niet de hele tijd door.

Via Intermittent Living kunnen we chronische gezondheidsklachten reduceren, lichamelijk en geestelijk, maar kunnen we onszelf ook beter vaccineren tegen de schadelijke effecten van het moderne leven.

Het was dus vanzelfsprekend dat ik, toen daar een opleiding in werd aangeboden, die ook ben gaan volgen, en voil├á! 
Ook heb ik de opleiding kindercoach gevolgd en ben ik orthomoleculair therapeut.

Omdat ik graag op alle vlakken werk met jou is het heel belangrijk om een intake gesprek te hebben waar we elkaar goed leren kennen en duidelijk wordt welke stappen we gaan nemen en in welke volgorde.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor alleen gezondheids- of voedingsadvies, omdat dat ook een belangrijk gebied is om in Balans te komen.


Heidi van Happen

Heidi@mail.be 
0487-648188
www.inbalans.cloud