Over Evi

Wie ben ik ?

Ik ben Evi, getrouwd met Bart en we hebben samen 3 prachtige zonen Tom, Giel en Sam. Als basisopleiding koos ik voor de opleiding 'Maatschappelijk assistente'. Na mijn studies ging ik aan de slag in het algemeen welzijnswerk - Thuiszorg.
Jaren later, na gezinsuitbreiding, kwam ik bij een voetreflexologe terecht. De wereld van voetreflexologie bleef mij verwonderen en boeien. Inmiddels heb ik de driejarige opleiding bij Total Health vervolledigd. Ook een basis Reiki, Cranio Sacraal therapie, Familie Opstellingen 1 op 1, Chazenreflexologie en sinds kort EVC (Energetische Vertebraalcorrectie) heb ik gevolgd. Dit jaar ben ik gestart in een opleiding PRH om te leren hoe anderen te begeleiden in hun zoektocht naar meer jezelf zijn. Hoe meer je jezelf bent en kan naar handelen hoe lichter en vrijer je je voelt.

"anderen graag gelukkig zien/maken" is mijn tweede natuur 😊. Maar als ik iets heb moeten leren en nog steeds is het eerst jezelf gelukkig maken en dan de anderen.

In mijn eigen praktijk "Connexio" en bij Orion kan je even "tijd voor jezelf" krijgen. 

Via een heerlijke voetmassage kom je of leer je in diepe ontspanning te gaan. Of/En kunnen we SAMEN op zoektocht gaan wat jouw lichaam jou wil vertellen. De voeten zijn de spiegels van jouw lichaam en geest. De verwondering, de zin naar eigen waarheid en de verbondenheid die je kan beleven via een voetmassage, ontroert me elke keer opnieuw. Want 1+1=3 en uit deze synergie ontstaat mooie, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, je omgeving, de natuur en het groter geheel waar we allemaal een deel van zijn.


Mijn contactgegevens: 

Evi Bax
Tel. +32 (0) 495 69 28 96
www.connexio.be