Over Ellen

Doorheen mijn loopbaan bouwde ik ervaring op in leiderschap, teamontwikkeling, leren van professionals en organisatiekunde. Ik volgde diverse opleidingen rond opleidingskunde, leiderschapsontwikkeling, relaties in een professionele context en sociaal netwerkanalyse. Binnen Orion focus ik op loopbaancoaching en authentieke ontmoetingen. Ik coach professionals, meer specifiek leidinggevenden, leden van het middenkader, hoger opgeleide professionals en professionals die veel contact hebben met leidinggevenden. Ik vind het belangrijk om met mijn hoofd en hart te coachen en zet in op een authentieke verbinding, (zelf)reflectie en zelfbewustzijn.

Je kan bij mij terecht om uit te zoeken hoe jij je professionele rol kan invullen, welke sterktes je kan inzetten, hoe je authentiek en dichtbij jezelf kan blijven als professional, hoe je omgaat met je verantwoordelijkheidsgevoel ... Ik kan ook een sparringpartner zijn in strategische communicatie en het uitbouwen en bijsturen van professionele relaties. Als jij het aangenaam vindt, trek ik graag samen met jou de natuur in. Daarnaast verzorg ik enkele keren per jaar ontmoetingsdagen waarin ik graag mensen samenbreng en aandacht besteed aan echte verbinding.

Naast mijn opdracht binnen het samenwerkingsverband Orion ben ik assistant professor leren in organisaties, schoolorganisatie en verandermanagement, consultancy en leerkracht-leerling relaties aan de Universiteit Utrecht.

Ellen Daniëls

www.siriusin.be 
mail: ellen@siriusin.be 
tel: 0456 62 80 62