Over Daphne

Ik ben Daphne Ceelen,
en woon samen met mijn partner en twee lieve kindjes in een rustige omgeving in Lommel.

Sinds 2022 ben ik gestart met mijn coachpraktijk waarin ik mensen begeleid rond het mentale welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

In 2019 ben ik afgestudeerd als Psychologisch Consulent, en heb ik daarnaast de coachopleiding Zijnsoriëntatie gevolgd. Zijnsoriëntatie is voor mij een veelomvattende manier van coachen. Ik werk zowel lichaamsgericht wat de diepgaande processen ondersteunt alsook inzichtelijk door te benoemen wat er gebeurd en context te bieden, helemaal afgestemd op jouw proces. Persoonlijk heb ik het traject van Zijnsoriëntatie als heel helend, zacht en toch ook zeer effectief ervaren.

Daarnaast ben ik mij ook gaan verdiepen in Brainspotting. Een methode waarin taal niet zo'n belangrijke rol speelt en dus ook heel toegankelijk is voor iedereen. Met Brainspottingstechnieken stimuleer ik a.d.h.v. oogposities het zelfregulerend vermogen waardoor emotionele moeilijkheden, trauma en pre-verbale blokkades aangepakt kunnen worden.

Als intuïtief mens en coach begeleid ik je in een ruimte waarin alles mag bestaan en volgen we wat zich aandient als wegwijzer naar waar we ten diepste willen Zijn. Ik werk met verschillende methodes die ik heb opgepikt uit mijn opleidingen, alsook met wat er zich aan wijsheid in het huidige moment aandient. Volg je nieuwsgierigheid en kom ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Tel: +32 (0) 470 26 88 99