Over Arlette

Ik ben Arlette en woon samen met mijn kinderen en zorgbehoevende mama te Lommel.  Op de eerste plaats ben ik mama van 2 zonen. Zij zijn mijn alles, voor hen ga ik door het vuur.  Mijn oudste zoon is ondertussen 15 en mijn jongste 9.  Beiden zijn net als elk kind uniek.  Zelfs bijzonder uniek want ze hebben beiden 'labeltjes' als ASS, ADHD, DCD (dyspraxie).
Maar op de eerste plaats zijn zij kinderen! 

Voor mij was het een ware zoektocht naar hoe ik mijn jongens het best kon ondersteunen om ze alle kansen te geven zodat zij zich kunnen en mogen ontplooien op elk levensgebied. Dit maakte ook dat ik mij al snel ging verdiepen in ontwikkelings- en leerproblemen en gericht bijkomende opleidingen en vormingen ging volgen en nu nog volg.  Van opleiding ben ik praktijkgerichte orthopedagoge en maatschappelijk assistente. Al heel mijn leven zet ik mij mee in voor anderen hun ontwikkeling, groei, geluk, ...

Ik ben zorgzaam, geloof in de kracht van ieder mens, ben goudeerlijk en gedreven.  Vanuit dit gegeven wil ik er zijn voor anderen, anderen op weg helpen om zichzelf en/of hun kind, jongere te laten open bloeien.  Hiervoor ga ik verder dan enkel praten.  Ik ga actief met jou, je kind, het gezin, het netwerk aan de slag door in te zetten op praktijkgerichte begeleiding.

Binnen de praktijk wil ik op maat, samen met anderen op pad gaan om te zoeken wat werkt vanuit de eigen mogelijkheden en talenten.


Ik bied ondersteuning, begeleiding en coaching bij ontwikkelingsproblemen (autisme, ADHD, DCD), emotionele en gedragsproblemen, leermoeilijkheden en opvoedingsmoeilijkheden aan zowel kinderen, jongeren, (jong)volwassenen als het netwerk (ouders, grootouders, brussen, school, werk,...).  Dit zowel online, in de thuissituatie, een andere gekozen plaats en in de praktijkruimte.

Voor meer informatie bezoek mijn website: www.praktijkdekiem.be en klik door op de facebook-pagina.  Afspraken kunnen gemaakt worden via mail en telefoon.

Tel. +32 (0)487 22 94 50
Email: arlette@praktijkdekiem.be 
www.praktijkdekiem.be